0
Gratis frakt till hela Sverige!
- Axel
Läs mer
Jag gillar att laga mat utomhus över lägerelden med min murrikka. Jag använder alltid bra ved då kvaliteten på maten blir bättre med bra värme. Därför är rätt fukthalt i veden en viktig faktor för att se till att elden brinner jämnt. Om du är ute efter bekvämlighet rekommenderar jag ved från onlydry till 100 %. Leveransen kommer bekvämt hem och sedan kan jag bara plocka ved när det behövs.
- Anna
Läs mer
Eftersom jag uppfostrar mina söner ensam är det alltid full fart och inte mycket tid för att hugga ved. Därför gillar jag att enkelt kunna beställa hem ved som är redo att användas direkt. Det blir så mysigt med elden i vår öppna spis och barnen älskar att hjälpa till. Det tar bara några minuter och vede brinner superbra!
- Alfred
Läs mer
Barnen älskar att hjälpa med att tända brasan och sedan lägga på mer ved när det behövs. Veden brinner jättebra och utan massor av gnistor som flyger. Frun blir är nöjd eftersom köttet är grillar bra med den konstanta värmen. Jag gillar den "förutsägbara" förbränningen av träet och kan därför bara rekommendera ONLYDRY. Du kommer definitivt att uppskatta skillnaden. De levererar snabbt och ställer av veden där vi kom överens.
- Elias
Läs mer
Jag bor i centrum och har därför inte mycket förvaringsutrymme. Kaffesäckarna passar perfekt in i lägenheten och fungerar till och med som ett inredningsobjekt. Den torra veden är utan mögel och kryp så det är ingen fara att ta in dem. Det blir inte heller massa trästickor överallt då veden är mycket fin! Jag rekommenderar den till alla som gillar att ha tända upp en brasa med en god kopp kaffe.
Föregående
Nästa

Beställ billig ved som brinner länge och varmt! Vi levererar snabbt till Sävar (Umeå kommun)! Välj vilken mängd du vill ha, fyll i dina uppgifter och klart!

Vilka typer av ved säljer vi i Sävar (Umeå kommun)?

Vår ved kan användas för många olika ändamål, oavsett om du letar efter bästa kaminveden, bästa ved för pizzaugnar eller ved för utomhusmatlagning samt eldstäde.

  • Björkved i storsäck (kubik)
  • Björkved i småsäckar
  • Travad björkved på pall
  • Ekved travad på pall

Leverans av ved till Sävar (Umeå kommun):

Snabb leverans av billig ved direkt hem till dig i Sävar.