0
Gratis frakt till hela Sverige!

Vi har ett stort nätverk av vedlager och leverantörer som levererar vår ved till hela Sverige förutom Norrbotten, Västerbotten och Gotland.

Frakten tar 3-8 arbetsdagar och är gratis. Du blir kontaktad per sms kring leveransdatum. 

Vi erbjuder upphämtning av ved i följande orter:

Stockholm (Märsta)
Göteborg
Uppsala
Karlstad
Linköping
Jönköping

Ja, i kassan kan du välja leveransvecka 3 månader framåt. Du kan alltså betala idag och få leverans inom 3 månader.

Vi säljer ved från björk och ek som alla har olika priser och förpackningar. Du ser alla våra priser på respektive produktsida. När man jämför priser per kubikmeter är det viktigt att tänka på skillnaden mellan lufttorkad ved och ugnstorkad. Vår ved är ugnstorkad och har absolut bästa kvalitet på marknaden. Den brinner länge och bra. Våra kunder sparar mycket pengar på att köpa bra ved Billigast är inte bäst när det gäller ved.

Det är lätt att vara dumsnål och få hem ved som brinner mycket dåligt. Detta är dåligt för miljön, din hälsa och plånboken. 

Detta beror på att vi använder en robot för att packa våra säckar. Våra pallar med travad ved packas för hand och det tar längre tid.

ONLYDRY ved torkas med hjälp av en speciell teknik. Efter torkningsprocessen har träet en fukthalt på högst 18 %. Detta är den perfekta nivån för ved.

Torkad ved är mycket lättare att tända, den är praktiskt taget fri från kryp och mögel, extremt varm, slänger inga gnistor och avger ingen obehaglig lukt.

Den brinner länge och varmt, vilket gör att våra kunder inte måste fylla på med ny ved hela tiden. På så sätt räcker veden mycket längre och våra kunder sparar mycket pengar.

Sådan ved är inte bara lämplig för eldstäder och kaminer, utan även för grillning, lägereldar eller pizzaugnar.

Om du anser att du inte har fått de varor som du har beställt ska du informera oss senast 14 dagar efter leverans. Vi kommer då att återbetala hela det belopp som du har betalat för de felaktiga varorna.