0
HÖGA ELPRISER - VI KÖR REA!

Vi skickar våra vedpallar med DSV till hela Sverige förutom Norrbotten, Västerbotten och Gotland. 

Småbeställningar av säckar (inte vedpallar) levererar vi till Storstockholm med egen bil.

Frakten tar 5-7 arbetsdagar och är gratis. Du får ett SMS från DSV där du kan välja leveransdag.

All vår ved kan beställas med gratis frakt till hela Sverige förutom Norrland och Gottland. 

Vi provar just nu med en ny service där kunder kan hämta ved i ett av våra lager i Hallstahammar. Du kan beställa upphämtning under EGEN UPPHÄMTNING i menyn. 

Ja, i kassan kan du välja leveransvecka 3 månader framåt. Du kan alltså betala idag och få leverans inom 3 månader.

Vi säljer ved från björk, al, ek och askträd som alla har olika priser och förpackningar. Du ser alla våra priser på respektive produktsida. När man jämför priser per kubikmeter är det viktigt att tänka på skillnaden mellan lufttorkad ved och ugnstorkad. Vår ved är ugnstorkad och har absolut bästa kvalitet på marknaden. Billigast är inte bäst.

Det är lätt att vara dumsnål och få hem ved som brinner mycket dåligt. Detta är dåligt för miljön, din hälsa och plånboken. 

Detta beror på att vi använder en robot för att packa våra säckar. Våra pallar med travad ved packas för hand och tar längre tid.

ONLYDRY ved torkas med hjälp av en speciell teknik. Efter torkningsprocessen har träet en fukthalt på högst 18 %. Detta är den perfekta nivån för ved.

Torkad ved är mycket lättare att tända, den är praktiskt taget fri från kryp och mögel, extremt varm, slänger inga gnistor och avger ingen obehaglig lukt.

Sådan ved är inte bara lämplig för eldstäder och kaminer, utan även för grillning, lägereldar eller pizzaugnar.

Om du anser att du inte har fått de varor som du har beställt ska du informera oss senast 14 dagar efter leverans. Vi kommer då att återbetala hela det belopp som du har betalat för de felaktiga varorna.